A- A A+

Blijf steeds op de hoogte via onze nieuwspagina!

BACH --> TROMPET/TROMBONE SCIENCE 15 MAART 2017 19u30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 15 Maart 2017 om 19:30 zal de BeNeLux Key Account Manager van Conn-Selmer een aansprekende presentatie  even over het beroemde productieproces van Vincent Bach instrumenten. 

Vincent Bach is een onderdeel van Conn-Selmer. Conn-Selmer is de grootste Amerikaanse instrumenten producent (weer een onderdeel van Steinway Musical Instruments)  

En heeft o.a. de merken KING, HOLTON, CONN, LEBLANC en VINCENT BACH. Met name Vincent Bach heeft een jarenlange traditie op het gebied van trompetten en trombones.

Aan de hand van simpele voorbeelden krijgt u inzicht in de werkwijze en visie van Vincent Bach en hoe zijn instrumenten op de dag van vandaag geproduceerd worden en hoe het komt dat de “sound” van deze instrumenten zo enorm aanspreekt bij veel spelers. Ook zullen er verschillende modellen van Bach aanwezig zijn om uit te proberen of aan te schaffen. Loopt u al jaren rond met de vraag hoe het kan dat Bach zo klinkt als Bach klinkt? Wat is het mysterie van Mount Vernon? Wat is het verhaal achter de mondstukken van Vincent Bach? Kortom een hoop vragen zullen beantwoord worden! Of niet…

In ieder geval heeft u de kans om ze dit moment te stellen!

Kaarten alleen te verkrijgen via GJ Music World

 

Wilt u graag alles weten over nieuwe artikelen, promoties, acties, …? Dan bent u hier op de juiste plaats. Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Dan kunt u ook contact opnemen via de contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Back to Top